Nieuws en Events

Event OC West 08.09.2019

Boostcamp Circulair Ondernemen

Van 8 tot 12 september 2019 organiseert Protopitch in samenwerking met Vlaanderen Circulair het Boostcamp Circulair Ondernemen. Ben je student met goesting om duurzaam te ondernemen? Of ben je gebeten door de circulaire economie? Wil je als ondernemer een circulaire touch geven aan jouw project?

lees verder
Nieuws OC West 07.06.2019

START&GO BIEDT EXTRA ONDERSTEUNING AAN MENSGERICHTE ONDERNEMERS IN OPMARS

Meer en meer ondernemers plaatsen de mens centraal in hun business. Een heel diverse groep ondernemers van ergotherapeuten, lifestyle- en burn-outcoaches tot sportcoaches en loopbaanbegeleiders wordt groter en groter. Start&GO wil deze groeiende groep een handje helpen om hun ondernemersskills aan te scherpen en een businessmodel op maat te ontwikkelen.

lees verder
Nieuws OC West 17.05.2019

Ik koop lokaal bij een winkelier van hier

Ben jij een unieke, lokaal verankerde handelaar? Wil jij jouw jonge klanten verrassen met een kleurplaat en mogelijks een prijs? Als deelnemende handelaar krijg je een aantal kleurplaten. Jouw klanten maken kans op een prijs: de prijzenpot bestaat uit 32 tickets voor Bellewaerde & gezelschapsspellen twv € 600.

lees verder
Nieuws OC West 25.02.2019

DESIGNX50 – DESIGNREGIO KORTRIJK AWARD

Onze regio staat als topregio voor de creatieve maakindustrie bekend voor haar vooruitstrevende bedrijven en ontwerpers. Dit bewijst ook de erkenning als Kortrijk UNESCO design region. Dit boek brengt de verhalen áchter de innoverende bedrijven en producten. What's next? Een professionele jury beoordeelt de inzendingen op basis van de volgende criteria: ontwikkeld in de regio, in productie zijn of toegepast worden, getuigen van een vernieuwend karakter en duurzaam. Na selectie betaalt het bedrijf een ENGAGEMENTSFEE van €500 incl. BTW. Na betaling wordt opname in de publicatie toegestaan. Bezorg je kandidatuur vóór DONDERDAG 28 MAART Bijkomende informatie? Mail of bel gerust naar Lise 056 51 91 83 - lise@designregio-kortrijk.be

lees verder
Bekijk meer nieuws