Nieuws en Events

Doe mee met POP IT UP

Event OC West 08.06.2018

Ben je eigenaar van een webshop en zou je ook wel eens jouw producten face-to-face willen verkopen? Heb je interesse om contacten te leggen met potentiële nieuwe klanten en andere webshopeigenaars? Wil je jouw webshop in de kijker zetten en zo meer naamsbekendheid creëren?

Schrijf je dan hier in voor POP IT UP


Actie voor Starters wil met POP IT UP webshops een gezicht geven, daarom organiseren we een 2-daagse beurs voor eigenaars van een digitale shop.
Om gewapend aan de strijd te komen, organiseren we ook 2 ontbijtsessies met Wim Van Loo (Slimstock Belgium) en Stefan Vermeulen (Emakers). Zij brengen een aanbod op maat en geven je ‘tips and tricks’ om je webshop nog succesvoller en aantrekkelijker te maken.

We streven naar een mooi en divers gamma aan producten dus wees er snel bij. Deelname is gratis maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Doelgroep: webshopeigenaars uit West-Vlaanderen die zin hebben om hun producten face-to-face aan de man te brengen

Wanneer?
• Kortrijk: vrijdag 8 juni (16u00 tot 21u00) en zaterdag 9 juni 2018 (10u00 tot 17u00), Broelkaai 6
• Oostende: vrijdag 22 juni (16u00 tot 21u00) en zaterdag 23 juni 2018 (10u00 tot 17u00), locatie wordt binnenkort onthuld

De data van de ontbijtsessies en alle praktische details i.v.m. je deelname worden bij inschrijving meegedeeld.

Dit evenement is een initiatief van Actie voor Starters i.s.m. het project KrakWest, Buda vzw en Economisch Huis Oostende.

Pop it up.jpg