Nieuws en Events

Handelaarsproject Belle Epoquewijk Oostende voorgesteld

Nieuws OC West 10.03.2020

Bij een eerste handelaarsoproep rond kernversterkende projecten werkten de handelaars van de Belle Epoquewijk in Oostende een leuke actie uit waarbij hun klanten fietstassen met tekeningen door Herr Seele kunnen winnen. De tekeningen, met Cowboy Henk in de hoofdrol, zetten bovendien het belang van lokaal kopen in de kijker.

Momenteel loopt de tweede oproep (tot 16/03) voor handelaars om samen te werken om zo hun handelskern te versterken. De oproep en het reglement kun je hier bekijken: 
www.ikkooplokaal.be/oproep-innovatieve-projecten-voor-en-door-handelaars 

Bij de eerste oproep werkten de handelaars van de Belle Epoquewijk in Oostende een leuke actie uit waarbij hun klanten fietstassen met tekeningen door Herr Seele kunnen winnen.  De tekeningen, met Cowboy Henk in de hoofdrol, zetten bovendien het belang van lokaal kopen in de kijker.

Tussen 16 maart en 21 april kunnen lokale shoppers stempels verzamelen op een spaarkaart. Een volle spaarkaart kan binnengebracht worden bij de handelaars, nadien worden 200 gelukkigen geloot!

De handelaars van de Belle Epoquewijk konden voor dit project rekenen op een financiële tegemoetkoming binnen het EFRO-project KISS WEST.

BE4.jpg
fietstas.jpg