Nieuws en Events

Ik koop lokaal bij een winkelier van hier

Nieuws OC West 17.05.2019

Ben jij een unieke, lokaal verankerde handelaar? Wil jij jouw jonge klanten verrassen met een kleurplaat en mogelijks een prijs? Als deelnemende handelaar krijg je een aantal kleurplaten. Jouw klanten maken kans op een prijs: de prijzenpot bestaat uit 32 tickets voor Bellewaerde & gezelschapsspellen twv € 600.

sales_organiser_kleurwedstrijd_page-0002[1].jpg

Ondernemerscentra West-Vlaanderen werkte samen met Unizo en de West-Vlaamse steden en gemeenten aan een communicatiecampagne. “Ik koop lokaal bij een winkelier van hier”. De campagne werd uitgewerkt met Europese en provinciale steun, en wil de detailhandelaars een hart onder de riem steken.

Mensen stimuleren om te winkelen bij lokale ondernemers, dat is de bedoeling van de campagne. "Ik koop lokaal bij een winkelier van hier". Plaatselijke handelaars staan altijd klaar voor hun klanten en geven zuurstof aan de stadskern. Daarom verdienen ze een duwtje in de rug.

Doe mee aan de kleurwedstrijd en win leuke prijzen!

De wedstrijd start op 1 juni 2019 en eindigt op 29 juni 2019 om 18u00. Er kan deelgenomen worden aan de actie via de deelnemende winkels in West-Vlaanderen. Je kan tickets winnen voor Bellewaerde of een gezelschapsspel. De wedstrijd verloopt als volgt: Kleur een van de drie kleurplaten in. De kleurplaten liggen in alle deelnemende winkels of zijn te downloaden via de de website. Op de kleurplaat moeten de persoonlijke gegevens van de deelnemer volledig en correct ingevuld zijn. Ingevulde kleurplaat binnenbrengen in één van de deelnemende winkels ten laatste op 29 juni vóór sluitingstijd van de winkel.

Waarom deelnemen aan de actie?

  • U bent een unieke, lokaal verankerde handelaar
  • U wilt uw jonge klanten verrassen met een kleurplaat en een eventuele prijs
  • Uw klanten maken op hun beurt reclame voor "hun" lokale handelaar
  • De actie wordt ondersteund door een provinciebrede mediacampagne

Schrijf hier in voor 31 mei