Nieuws en Events

Inspirerend bezoek aan de vakbeurs Maison et Objet in Parijs

Nieuws OC West 21.01.2019

Op maandag 21 januari bezochten 23 designers, interieurarchitecten en creatievelingen uit West- en Oost-Vlaanderen, Noord-Frankrijk en Henegouwen de vakbeurs Maison&Objet in Parijs, dé plaats voor professionals in interieur, design, decoratie en lifestyle.

50470032_2052724644775861_2887378067808845824_n (1).jpg

Maandagochtend om 7 uur vertrokken we met een bus van 23 designers, interieurarchitecten, grafisch ontwerpers en creatievelingen uit West- en Oost-Vlaanderen, Noord-Frankrijk en Henegouwen in het kader van het Europees project PROGRES - Project Accelerating Growth Resources and Enterprise Support .

Tijdens de busrit kreeg elke ondernemer de kans om zichzelf en hun onderneming voor te stellen in 1 minuut. Er ontstond al snel interesse in elkaars verhaal en dat opende de weg voor eventuele kruisbestuiving en samenwerkingen. Onderweg konden we genieten van een heerlijk ontbijtpakket met daarbovenop een sapje boordevol vitaminen van Jusré.

Eenmaal op bestemming kregen de ondernemers 9 uur de tijd om de beurs (verspreid over zeven gigantische hallen) te ontdekken en de allernieuwste trends en ontwikkelingen binnen design en interieur te spotten.

Achter deze zware maar inspirerende en boeiende dag werd er nog volop nagepraat op de bus huiswaarts over ieders ontdekkingen en belevingen. Zeker en vast een geslaagde uitstap voor herhaling vatbaar!Dit bezoek werd georganiseerd in het kader van het Europees project PROGRES - Project Accelerating Growth Resources and Enterprise Support. project-progres.eu

LogoProjets_PROGRES_8.png