Nieuws en Events

Kruisbestuiving tussen startende en ervaren ondernemers uit de Westhoek

Nieuws OC West 06.04.2018

Op 28 maart vond de eerste editie van het peter/meter-project plaats onder de naam Westhoek Ondernemers Club. Twaalf ervaren en veertien startende ondernemers verzamelden in het gebouw van e-BO Enterprises in Ieper om aan de hand van speeddates hun potentiële match te leren kennen. Het doel van de avond: kruisbestuivingen creëren tussen startende en ervaren ondernemers.

Nele Dekeyser, coördinator Ondernemerschap POM West-Vlaanderen, en Christophe Dhaene, hoofd van e-BO Enterprises, verwelkomden de ondernemers hartelijk voor dit gloednieuwe initiatief. Aan de hand van korte gesprekken van vijf minuten konden de ondernemers elkaar leren kennen. In totaal deden een vijfentwintigtal ondernemers mee. Na het speeddaten gaven zowel de starters als de meters en peters hun top drie door van hun favoriete match en werd er nog wat nagepraat met een hapje en een drankje. 

De eerste editie van Westhoek Ondernemers Club werd alvast vol enthousiasme onthaald. Begin april krijgen de ondernemers hun match toegewezen en kan de kennisuitwisseling beginnen.

Bekijk hier de videoreportage. 

Westhoek Ondernemers Club is een initiatief van POM West-Vlaanderen, OC West, met lokale steun van Unizo, Voka en RESOC Westhoek, en heeft als doel om de startende ondernemers uit de regio te ondersteunen met een peter/meter-traject en om een ondernemend regionaal netwerk in de Westhoek te creeëren.

P1010697-2.jpg