Aanbod

Ik koop lokaal

Ik koop lokaal wil de consument bewustmaken van het belang van lokaal shoppen, met de nadruk op de toegevoegde waarde die de lokale winkelier te bieden heeft. Verder wil Ik koop lokaal handelaars ondersteunen via concrete acties om sterker te worden in een snel veranderend ondernemerslandschap.

Missie

De missie van Ik koop lokaal is om sterke, dynamische handelskernen te creëren met unieke lokale zelfstandige handelaars en winkeliers van hier, die zowel op vlak van aanbod als tewerkstelling een duurzaam karakter hebben.

Visie

De visie van Ik Koop Lokaal is om te streven naar een West-Vlaanderen waar elke handelskern zowel offline als online een gediversifieerd duurzaam lokaal aanbod heeft waardoor ze hun eigenheid blijven behouden.

#moetjemeemaken

Een bruisende handelskern moet je meemaken, zowel als klant, winkelier als lokaal bestuur. We werken hier allemaal samen aan mee. Door te shoppen in jouw buurt, investeer je in de plaatselijke gemeenschap. Winkeliers dragen verder hun steentje bij en geven zuurstof aan de kern. Het zijn ook zij die de plaatselijke verenigingen en evenementen ondersteunen.

Handelaarsacties en bewustmakingscampagne

Ik koop lokaal wil de consument bewustmaken van het belang van lokaal shoppen, met de nadruk op de toegevoegde waarde die de lokale winkelier te bieden heeft .Verder wil Ik koop lokaal handelaars ondersteunen via concrete handelaarsacties om sterker te worden in een snel veranderend ondernemerslandschap.