Blijf op de hoogte

Nieuws en Events

Event OC West 03.09.2019

DRUK UW STEMPEL OP HET PROVINCIAAL DETAILSHANDELSBELEID

We maken werk van een nieuw beleidsplan voor detailhandel in West-Vlaanderen.

lees verder
Event OC West 08.09.2019

Boostcamp Circulair Ondernemen

Van 8 tot 12 september 2019 organiseert Protopitch in samenwerking met Vlaanderen Circulair het Boostcamp Circulair Ondernemen. Ben je student met goesting om duurzaam te ondernemen? Of ben je gebeten door de circulaire economie? Wil je als ondernemer een circulaire touch geven aan jouw project?

lees verder
Event OC West 10.09.2019

Soirée Circulaire

“Afval is eigenlijk een heel slecht verdienmodel” (William McDonough). Daarom nodigen Ondernemerscentra West-Vlaanderen, TUA West, Vlaanderen Circulair en de partners van het INTERREG-project Protopitch u uit op een avond boordevol inspiratie over circulair ondernemerschap. Vijf bedrijven en vijf organisaties geven een inzicht in hun meest circulaire bedrijfstoepassingen.

lees verder
Event OC West 11.09.2019

Café Circulaire

Ben jij geïnteresseerd in Circulair ondernemen? Wil je weten hoe je jouw onderneming een circulaire boost kan geven? Kom je graag eens in contact met gelijkgezinden?

lees verder
Nieuws OC West 27.06.2019

‘T WERKPAND VERZORGT DE LANDING NAAR JE IDEALE WERKPLEK

’t Werkpand biedt ondernemers de ideale landingsplaats voor hun bedrijf aan. Met deze nieuwe campagne zet POM West-Vlaanderen zijn netwerk van 17 locaties voor startende en groeiende ondernemers in de spotlights. Dirk Hoornaert van Ideeforte en Annelies Blomme van La Fleur Rouge figureren als boegbeeld voor de nieuwe campagne. Met een duosprong uit het vliegtuig gaf ‘t Werkpand ze letterlijk en figuurlijk een duwtje in de rug.

lees verder
Nieuws OC West 07.06.2019

START&GO BIEDT EXTRA ONDERSTEUNING AAN MENSGERICHTE ONDERNEMERS IN OPMARS

Meer en meer ondernemers plaatsen de mens centraal in hun business. Een heel diverse groep ondernemers van ergotherapeuten, lifestyle- en burn-outcoaches tot sportcoaches en loopbaanbegeleiders wordt groter en groter. Start&GO wil deze groeiende groep een handje helpen om hun ondernemersskills aan te scherpen en een businessmodel op maat te ontwikkelen.

lees verder
Nieuws OC West 17.05.2019

Ik koop lokaal bij een winkelier van hier

Ben jij een unieke, lokaal verankerde handelaar? Wil jij jouw jonge klanten verrassen met een kleurplaat en mogelijks een prijs? Als deelnemende handelaar krijg je een aantal kleurplaten. Jouw klanten maken kans op een prijs: de prijzenpot bestaat uit 32 tickets voor Bellewaerde & gezelschapsspellen twv € 600.

lees verder
Nieuws OC Roeselare 19.03.2019

Innovation bootcamp voedingsindustrie

lees verder
Nieuws OC Roeselare 19.03.2019

DE KNEPEN VAN HET ONLINE ADVERTEREN

lees verder
Nieuws OC West 25.02.2019

DESIGNX50 – DESIGNREGIO KORTRIJK AWARD

Onze regio staat als topregio voor de creatieve maakindustrie bekend voor haar vooruitstrevende bedrijven en ontwerpers. Dit bewijst ook de erkenning als Kortrijk UNESCO design region. Dit boek brengt de verhalen áchter de innoverende bedrijven en producten. What's next? Een professionele jury beoordeelt de inzendingen op basis van de volgende criteria: ontwikkeld in de regio, in productie zijn of toegepast worden, getuigen van een vernieuwend karakter en duurzaam. Na selectie betaalt het bedrijf een ENGAGEMENTSFEE van €500 incl. BTW. Na betaling wordt opname in de publicatie toegestaan. Bezorg je kandidatuur vóór DONDERDAG 28 MAART Bijkomende informatie? Mail of bel gerust naar Lise 056 51 91 83 - lise@designregio-kortrijk.be

lees verder
1 - 10 van 23