Welkom bij

Ondernemerscentrum Brugge

In het hartje van historisch centrum Brugge, op het Jan van Eyckplein, ontwikkelde POM West-Vlaanderen sinds 2017 het Ondernemerscentrum Brugge.


Ondernemerschap

Ondernemerscentrum Brugge speelt in op zowel lokale als regionale initiatieven ter bevordering van het ondernemerschap. Op die manier bouwt ondernemerscentrum Brugge mee aan een ondernemersvriendelijk eco-systeem in de regio Noord-West-Vlaanderen.

Ondernemerscentrum Brugge doet dit door zich te ontplooien tot een laagdrempelige ontmoetingsplaats waar elke ondernemer uit de regio de link met collega-ondernemers, kennis- en expertisecentra, sector- en ondernemersorganisaties en de diverse overheden kan versterken. Met elke ondernemer wordt zowel de doorwinterde ondernemer, als de starter bedoeld. Ondernemerscentrum Brugge heeft als ontmoetingsplaats niet alleen een netwerkfunctie, maar tevens een faciliterende rol tot samenwerken, innoveren, initialiseren, incuberen,…

The place to work, meet & connect

Ondernemerscentrum Brugge is sinds 2017 gevestigd in het historische Tolhuis en onderging een ingrijpende transformatie. De site biedt diverse faciliteiten, waaronder een stijlvolle seminarieruimte op de zolderverdieping en vijf kantoren voor startende ondernemers op de eerste verdieping. Daarnaast zijn er zes flexplekken en verschillende coworkingplaatsen beschikbaar. Op de begane grond is een open ontvangstruimte gecreëerd, die gebruikt kan worden voor netwerkrecepties. 

Het ondernemerscentrum is centraal gelegen in het centrum van Brugge en een onthaalmedewerker verwelkomt je er met een glimlach.


Contact

Ondernemerscentrum Brugge helpt je graag verder. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of voor een voorstel op maat.

Jan van Eyckplein 2
8000 Brugge

050 152 111
brugge@ocwest.beReserveer een vergaderzaal in Ondernemerscentrum Brugge
OCBrugge-6.jpg Jan Van Eyckplein vergaderzaal POM West Vlaanderen 003 Ondernemerscentrum Brugge kantoorruimte