Welkom bij

Ondernemerscentrum Roeselare

Ondernemerscentrum Roeselare, gesitueerd in de Spanjestraat 141, is als stedelijk ondernemerscentrum een regionaal knooppunt met enerzijds een algemene focus op ‘de positieve imagovorming van het ondernemerschap’ en anderzijds een KMO-gerichte ontmoetingsplaats.

Visie

Ondernemerscentrum Roeselare wil zich ontplooien tot een laagdrempelige ‘ontmoetingsplaats’ waar elke ondernemer uit de regio Midden West-Vlaanderen de link met de collega’s, met de kennis- en expertisecentra, de sector- en ondernemersorganisaties en de diverse overheden kan versterken.

Met 'elke' ondernemer wordt zowel de doorwinterde ondernemers als de starter bedoeld.  Ondernemerscentrum Roeselare heeft als ontmoetingsplaats niet alleen een netwerkfunctie, maar tevens de faciliterende functie tot “samenwerken”, “innoveren”, “initialiseren”, “incuberen”, …

Site

De oude bottelarij van de brouwerij Rodenbach – een naam die steeds verbonden zal blijven met de Stad Roeselare – werd door de Provincie West-Vlaanderen met Europese en Vlaamse steun aangekocht om het om te vormen tot Ondernemerscentrum Roeselare. 

Ondernemerscentrum Roeselare heeft naast enkele uitgeruste vergaderzalen ook een professionele leskeuken en een eventruimte dat kan afgehuurd worden.  Tevens beschikken we over accommodatie voor (startende) ondernemers; kantoorruimte, flexplekken en coworkingspace.  

In deze site vind je niet alleen ondernemers, maar ook Streekhuis Midden-West-Vlaanderen en een aantal regionale diensten van de Provincie West-Vlaanderen zijn er actief, alsook een opleidingsatelier voor de voedingsindustrie dat gecoördineerd wordt door de VDAB.

Daarnaast is er ook het Joblabo Voeding, het doe- en belevingscentrum waar jongeren op een plezante en laagdrempelige manier in contact komen met de diverse beroepen in de agro-voedingssector. 

Voor meer informatie, mail naar roeselare@ocwest.be

Contact

Ondernemerscentrum Roeselare
Spanjestraat 141
8800 Roeselare
051/750220
roeselare@ocwest.e

Reserveer een vergaderzaal in Ondernemerscentrum Roeselare
Spanjestraat 141  8800 Roeselare   1 roeselare1.jpg roeselare2.jpg