Welkom bij

Ondernemerscentrum Kortrijk

Kortrijk wil meer investeren in haar economie. De stad kent immers een rijke economische geschiedenis die tot op vandaag heel wat succesvolle kmo’s heeft aangetrokken.

Ook in de toekomst wil Kortrijk die rol blijven spelen. Bovendien is Kortrijk een aantrekkelijke studentenstad door het ruime aanbod aan secundair en hoger onderwijs. Daarom ontwikkelt het Ondernemerscentrum Kortrijk projecten op maat, in samenwerking met tal van partners zoals de West-Vlaamse hogescholen, het Innovatiecentrum West-Vlaanderen, Unizo, Voka, Syntra West en de POM West-Vlaanderen en met de steun van o.a. de Provincie West-Vlaanderen, Vlaanderen en Europa.

Het Ondernemerscentrum Kortrijk is centraal gelegen in het stadscentrum en beschikt over ruime vergaderfaciliteiten en een seminarieruimte. 
Het Ondernemerscentrum beschikt ook over een bistro-trefpunt ‘De 7 Zonden’ met een ruim terras. 

Leiestraat 22, 8500 Kortrijk - 23.jpg Leiestraat 22, 8500 Kortrijk - 20.jpg Leiestraat 22, 8500 Kortrijk - 10.jpg
Leiestraat 22, 8500 Kortrijk - 30.jpg

De 7 Zonden

Op de binnenplaats van het ondernemerscentrum kan je een verborgen pareltje vinden, eetcafé de Zeven Zonden.

Iedereen is welkom! Iets drinken, met of zonder fingerfood, een gezellig diner, een productieve werklunch, een privé-feestje,... alles kan!Tijdens de zomermaanden kan je bovendien komen genieten op ons sfeervol terras.  Wij staan voor een "no nonsense" keuken met verse, kwalitatieve producten. Gekookt met passie en respect voor de seizoenen!

Contact : 056/280905

onze website