Blijf op de hoogte

Nieuws en Events

Event OC West 26.03.2020

Neem deel aan BoostPitch!

Onderneem je in de sector van de culturele en creatieve industrieën? Wil je met jouw project een flitsende projectstart maken? Schrijf je dan snel in voor de Pitchwedstrijd!

lees verder
Nieuws OC West 06.02.2020

Tweede call 'innovatieve projecten voor en door handelaars'

Handelaars kunnen de handen in elkaar slaan en samen een innovatief project voorstellen om meer sfeer en beleving in de handelskern te brengen. Ondernemerscentra West-Vlaanderen voorziet een financiële tegemoetkoming voor de geselecteerde projecten.

lees verder
Nieuws OC West 04.02.2020

Gratis mystery shopping-traject

Binnen het project KI:SS West loopt momenteel een oproep naar handelaars om zich aan te melden voor het gratis mystery shopping-traject.

lees verder
Nieuws OC West 24.01.2020

Ambassadeurs van 'Ik koop lokaal bij een winkelier van hier' zijn gekend

47 winkeliers werden op 23 januari door Ondernemerscentra West-Vlaanderen bekroond tot ambassadeur van hun stad of gemeente.

lees verder
Nieuws OC West 18.12.2019

VACATURE adjunct-algemeen coördinator

De adjunct-algemeen coördinator staat in voor de inhoudelijke en administratieve ondersteuning van de algemeen coördinator van Ondernemerscentra West-Vlaanderen (kortweg OC West). Met andere woorden: de adjunct-algemeen coördinator fungeert als rechterhand van de algemeen coördinator.

lees verder
Nieuws OC West 11.09.2019

Recap Soirée Circulaire: bedrijven en organisaties inspireren 150 gasten met circulaire toepassingen

Ondernemerscentra West-Vlaanderen, TUA West, Vlaanderen Circulair en de partners van het INTERREG-project Protopitch 3.0 organiseerden gisteren een avond boordevol inspiratie over circulair ondernemerschap. Elf bedrijven en organisaties gaven een inkijk in hun circulaire toepassingen.

lees verder
Nieuws OC West 27.06.2019

‘T WERKPAND VERZORGT DE LANDING NAAR JE IDEALE WERKPLEK

’t Werkpand biedt ondernemers de ideale landingsplaats voor hun bedrijf aan. Met deze nieuwe campagne zet POM West-Vlaanderen zijn netwerk van 17 locaties voor startende en groeiende ondernemers in de spotlights. Dirk Hoornaert van Ideeforte en Annelies Blomme van La Fleur Rouge figureren als boegbeeld voor de nieuwe campagne. Met een duosprong uit het vliegtuig gaf ‘t Werkpand ze letterlijk en figuurlijk een duwtje in de rug.

lees verder
Nieuws OC West 07.06.2019

START&GO BIEDT EXTRA ONDERSTEUNING AAN MENSGERICHTE ONDERNEMERS IN OPMARS

Meer en meer ondernemers plaatsen de mens centraal in hun business. Een heel diverse groep ondernemers van ergotherapeuten, lifestyle- en burn-outcoaches tot sportcoaches en loopbaanbegeleiders wordt groter en groter. Start&GO wil deze groeiende groep een handje helpen om hun ondernemersskills aan te scherpen en een businessmodel op maat te ontwikkelen.

lees verder
Nieuws OC Roeselare 19.03.2019

Innovation bootcamp voedingsindustrie

lees verder
Nieuws OC Roeselare 19.03.2019

DE KNEPEN VAN HET ONLINE ADVERTEREN

lees verder
1 - 10 van 25