Blijf op de hoogte

Nieuws en Events

Nieuws OC West 11.04.2024

Vacature Onthaal en Site-verantwoordelijke Kortrijk

lees verder
Nieuws OC West 09.01.2024

Zelfstandig uitbater horecazaak gezocht

Op zoek naar een uitgelezen kans om een eigen horecazaak te starten zonder investering? Dan ben jij de uitbater die we zoeken voor onze site in Roeselare.

lees verder
Nieuws OC West 13.07.2023

Vacature Onthaal en Site-verantwoordelijke Roeselare

lees verder
Nieuws OC West 06.07.2023

Smaakmakers gezocht voor Week van de Smaak

Van maandag 30 oktober tot en met zondag 5 november is het weer tijd voor de lekkerste week van het jaar. Het thema van de Week van de Smaak 2023 luidt ‘Smaakmakers’. Ook dit jaar is iedereen welkom om een activiteit te organiseren.

lees verder
Nieuws OC West 12.05.2023

Voortaan gaat de ondersteuning detailhandel verder onder 'KERNpunt'

Voor de ondersteuning van het detailhandelsbeleid kan je voortaan terecht op kernpunt.be Door te kiezen voor KERNpunt als organisatienaam willen we onze ambities voor sterke West-Vlaamse kernen onderstrepen met detailhandel als motor voor een levendige kern. KERNpunt biedt hierbij ondersteuning aan lokale besturen en streeft naar dynamische en gezonde handelskernen, afgestemd op de noden van consumenten, inwoners en handelaars. Meer info op www.kernpunt.be

lees verder
Nieuws OC West 15.11.2022

Smaak in al z’n facetten

Tijdens Week van de Smaak, van 19 tot 27 november 2022, ontdek je 'smaak' in al z'n facetten. Laat je verwonderen door de exposities van topniveau of ervaar nieuwe smaken tijdens één van de vele workshops. Geniet daarna van een heerlijk gerecht of drankje in het nieuwe pop-uprestaurant GOUST of de koffie- en wijnbar.

lees verder
Nieuws OC West 05.09.2022

OC West zet mee schouders onder 'Week van de Smaak'

Vanuit OC West zetten we, na light edities in 2020 en 2021, weer volop de schouders onder de 'Week van de Smaak'. Onder het thema 'Samen smaakt beter' worden van 21 tot 27 november tal van activiteiten georganiseerd.

lees verder
Nieuws OC West 10.01.2022

Vacature community- en eventmanager

Met de fysieke aanwezigheid van een ondernemerscentrum in Brugge, Kortrijk en Roeselare dragen we bij tot een positief en stimulerend klimaat om in te ondernemen. Het is de taak van OC West om van deze locaties bruisende sites te maken. Hiervoor zoeken we twee voltijdse community- en eventmanagers. Heb je voeling met de ondernemerswereld en ben je een geboren netwerker en organisator? Dan zoeken we jou!

lees verder
Nieuws Ondernemerscentrum Brugge 02.12.2020

Ondernemerscentrum Brugge kreeg moderne facelift

Het Brugse ondernemerscentrum, gelegen in het historische Tolhuis op het Jan van Eyckplein, kreeg dit jaar een serieuze make-over. De kantoorruimte werd in een hedendaags, modern jasje gestopt zonder afbreuk te doen aan de historische authenticiteit van dit prachtig pand. Startende ondernemers kunnen gebruik maken van de vijf moderne kantoren, flexplekken, inspirerende coworkingspace en ontmoetingsruimte.

lees verder
Nieuws OC West 02.04.2020

Volg gratis de reeks webinars en online workshops van Start&GO!

Op 1 april lanceerden we met het Start&GO team een gloednieuwe reeks webinars en online workshops. Want ook in deze moeilijke periode willen we je helpen bouwen aan je business.

lees verder
1 - 10 van 18