Nieuws en Events

Nieuws OC West 13.07.2023

Vacature Onthaal en Site-verantwoordelijke Roeselare

Ben jij die klantvriendelijke administratieve duizendpoot met verantwoordelijkheidszin? Hou je ervan mensen de weg te wijzen en te woord te staan? En heb je goesting om ook events ter plaatse te ondersteunen ? Kortom : ben je op zoek naar een job met een veelzijdig takenpakket? Dan zoeken we jou !

lees verder
Nieuws OC West 06.07.2023

Smaakmakers gezocht voor Week van de Smaak

Van maandag 30 oktober tot en met zondag 5 november is het weer tijd voor de lekkerste week van het jaar. Het thema van de Week van de Smaak 2023 luidt ‘Smaakmakers’. Ook dit jaar is iedereen welkom om een activiteit te organiseren.

lees verder
Nieuws OC West 12.05.2023

Voortaan gaat de ondersteuning detailhandel verder onder 'KERNpunt'

Voor de ondersteuning van het detailhandelsbeleid kan je voortaan terecht op kernpunt.be Door te kiezen voor KERNpunt als organisatienaam willen we onze ambities voor sterke West-Vlaamse kernen onderstrepen met detailhandel als motor voor een levendige kern. KERNpunt biedt hierbij ondersteuning aan lokale besturen en streeft naar dynamische en gezonde handelskernen, afgestemd op de noden van consumenten, inwoners en handelaars. Meer info op www.kernpunt.be

lees verder
Nieuws OC West 15.11.2022

Smaak in al z’n facetten

Tijdens Week van de Smaak, van 19 tot 27 november 2022, ontdek je 'smaak' in al z'n facetten. Laat je verwonderen door de exposities van topniveau of ervaar nieuwe smaken tijdens één van de vele workshops. Geniet daarna van een heerlijk gerecht of drankje in het nieuwe pop-uprestaurant GOUST of de koffie- en wijnbar.

lees verder
Bekijk meer nieuws