Nieuws en Events

Nieuws OC West 09.01.2024

Zelfstandig uitbater horecazaak gezocht

Op zoek naar een uitgelezen kans om een eigen horecazaak te starten zonder investering? Dan ben jij de uitbater die we zoeken voor onze site in Roeselare.

lees verder
Nieuws OC West 13.07.2023

Vacature Onthaal en Site-verantwoordelijke Roeselare

Ben jij die klantvriendelijke administratieve duizendpoot met verantwoordelijkheidszin? Hou je ervan mensen de weg te wijzen en te woord te staan? En heb je goesting om ook events ter plaatse te ondersteunen ? Kortom : ben je op zoek naar een job met een veelzijdig takenpakket? Dan zoeken we jou !

lees verder
Nieuws OC West 06.07.2023

Smaakmakers gezocht voor Week van de Smaak

Van maandag 30 oktober tot en met zondag 5 november is het weer tijd voor de lekkerste week van het jaar. Het thema van de Week van de Smaak 2023 luidt ‘Smaakmakers’. Ook dit jaar is iedereen welkom om een activiteit te organiseren.

lees verder
Nieuws OC West 12.05.2023

Voortaan gaat de ondersteuning detailhandel verder onder 'KERNpunt'

Voor de ondersteuning van het detailhandelsbeleid kan je voortaan terecht op kernpunt.be Door te kiezen voor KERNpunt als organisatienaam willen we onze ambities voor sterke West-Vlaamse kernen onderstrepen met detailhandel als motor voor een levendige kern. KERNpunt biedt hierbij ondersteuning aan lokale besturen en streeft naar dynamische en gezonde handelskernen, afgestemd op de noden van consumenten, inwoners en handelaars. Meer info op www.kernpunt.be

lees verder
Bekijk meer nieuws