Nieuws en Events

Nieuws OC West 10.01.2022

Vacature community- en eventmanager

Met de fysieke aanwezigheid van een ondernemerscentrum in Brugge, Kortrijk en Roeselare dragen we bij tot een positief en stimulerend klimaat om in te ondernemen. Het is de taak van OC West om van deze locaties bruisende sites te maken. Hiervoor zoeken we twee voltijdse community- en eventmanagers. Heb je voeling met de ondernemerswereld en ben je een geboren netwerker en organisator? Dan zoeken we jou!

lees verder
Nieuws OC West 07.01.2022

Wat doet de detailhandelscoach?

OC West wil het team uitbreiden met een detailhandelscoach, om gemeenten te ondersteunen bij het uitschrijven van een gedragen detailhandelsvisie. Liederik Cordonni is sinds mei 2020 de eerste detailhandelscoach in de provincie West-Vlaanderen en vertelt over de inhoud van zijn job, de uitdagingen die eraan verbonden zijn en de voldoening die hij eruit haalt.

lees verder
Nieuws OC West 20.12.2021

Vacature detailhandelscoach

Draag je lokale handel en horeca een warm hart toe en ben je overtuigd van de meerwaarde van een sterke lokale economie? Als detailhandelscoach ben je de spilfiguur voor de begeleiding van gemeenten bij de opmaak en ontwikkeling van hun strategisch detailhandelsbeleid. Als procesbegeleider help je hen de bestaande situatie te analyseren en in afstemming met de stakeholders een actieplan op maat op te stellen.

lees verder
Nieuws OC West 17.12.2021

Beter online ondernemen dankzij de E-scan

Dankzij het project Progres kunnen handelaars hun winkel nu gratis aanmelden voor een E-scan, een doorlichting van hun online aanwezigheid.

lees verder
Bekijk meer nieuws

Contacteer ons

Leiestraat 22
8500 Kortrijk
Bekijk ons aanbod
Ontdek alle mogelijkheden