Nieuws en Events

Ondernemerscentrum Brugge kreeg moderne facelift

Nieuws Ondernemerscentrum Brugge 02.12.2020

Het Brugse ondernemerscentrum, gelegen in het historische Tolhuis op het Jan van Eyckplein, kreeg dit jaar een serieuze make-over. De kantoorruimte werd in een hedendaags, modern jasje gestopt zonder afbreuk te doen aan de historische authenticiteit van dit prachtig pand. Startende ondernemers kunnen gebruik maken van de vijf moderne kantoren, flexplekken, inspirerende coworkingspace en ontmoetingsruimte.

Wedstrijd voor Brugse start-ups

 Om de facelift in de kijker te zetten lanceren we een wedstrijd.  Alle Brugse startende ondernemers - (minder dan twee jaar opgestart) en binnen een straal van 7 kilometer van het ondernemerscentrum – kregen vandaag een flyer met een kartonnen kerstboom in de bus. Wie een foto of beeld maakt vanuit zijn thuisbasis en motiveert waarom hij/zij een professionele werkplek verdient, maakt kans op een gratis kantoor voor twee maanden in Ondernemerscentrum Brugge.

We roepen op om alle creatieve foto’s op Facebook of Instagram met de hashtags #ondernemerscentrumbrugge #werkplekonderdekerstboom te posten. Op 24 december maken we de winnaar bekend!

Meer info: www.ondernemerscentrumbrugge.be

knipselOCB.png