Nieuws en Events

Smaakmakers gezocht voor Week van de Smaak

Nieuws OC West 06.07.2023

Van maandag 30 oktober tot en met zondag 5 november is het weer tijd voor de lekkerste week van het jaar. Het thema van de Week van de Smaak 2023 luidt ‘Smaakmakers’. Ook dit jaar is iedereen welkom om een activiteit te organiseren.

Van maandag 30 oktober tot en met zondag 5 november is het weer tijd voor de lekkerste week van het jaar. Het thema van de Week van de Smaak 2023 luidt ‘Smaakmakers’. Ook dit jaar is iedereen welkom om een activiteit te organiseren. Wat en voor wie, dat kies je volledig zelf. Je surft mee op de provinciale én Vlaamse promotiecampagne. Een actieweek om je karretje aan vast te haken!

Van het traditionele zout en peper dat je toevoegt aan je gerecht om het meer smaak te geven tot de creatie van nieuwe, innoverende smaken met het hele scala daartussenin. De landbouwer met verse seizoensgroenten, de streekproducent met ambachtelijke lekkernijen, de topchef met originele creaties, de hobbykok met verrassende wereldkeuken, de voedingslaborant met innoverende productietechnieken,… Allen brengen op hun eigen manier smaak aan onze Vlaamse eetcultuur. De Week van de Smaak wil het brede publiek daaraan herinneren.

Ook dit jaar is iedereen welkom om een activiteit te organiseren. Wat en voor wie, dat kies je volledig zelf: een proeverij, workshop of lezing… Voor het brede publiek, een specifieke doelgroep of intern voor de collega’s, leden of klasgenoten… Alle opties zijn mogelijk zolang we maar samen culinair kunnen genieten. Registreer je activiteit gratis op www.weekvandesmaak.be Zo surf je mee op de provinciale én Vlaamse promotiecampagne.

Week vd Smaak FB omslagfoto