Locatie huren

Een vergaderzaal huren in Roeselare

Het Ondernemerscentrum Roeselare beschikt over heel wat vergaderlokalen, volledig uitgerust met de nodige faciliteiten (meubilair, draadloos internet, beamer, flipchart) om je klanten, collega’s of gasten in een aangenaam en professioneel kader te ontvangen.

De CERTUS-zaal heeft een capaciteit van 16 personen in vergaderopstelling.

De FLANDRIA-zaal heeft een capaciteit van 30 personen in vergaderopstelling en tot 80/90 personen in theateropstelling. 

De SEMINARIERUIMTE heeft een capaciteit van 130 personen in theateropstelling en kan opgesplitst worden in twee kleinere zalen: de MOUTZAAL waar 55 personen in theateropstelling kunnen zitten en de HOPZAAL voor 24 personen in vergaderopstelling.

Daarnaast beschikken we over een ‘piazza’ en een ‘patio’. De piazza is een centrale ontmoetingsruimte waar tot 120 personen zittend een seminarie kunnen volgen. De patio is een overdekte buitenruimte (niet verwarmd!) die voornamelijk geschikt is voor events voor het brede publiek.  

Per dagdeel betaal je € 55 (excl. btw) voor de kleine  vergaderruimte (CERTUS) of € 105 (excl. btw) voor de grote vergaderruimtes (FLANDRIA, HOP en MOUT). De seminarieruimte kan gehuurd worden voor € 180 (excl. btw) per dagdeel. 

De prijs voor het gebruik van de ‘piazza’ en ‘patio’ zijn afhankelijk van de duurtijd en de gewenste opbouw.

Je kan bovendien beroep doen op een kennismakings-, hoeveelheid- of partnerkorting.

Contacteer ons voor meer inlichtingen op 051 750 220 of boek direct via onderstaande link. 

Boek een vergaderzaal
CERTUS.jpg FLANDRIA.jpg MOUT.jpg PIAZZA.jpg